teisipäev, 12. august 2014

Makedoonia

Sõna - Mari-Ly: кутре - koerapoeg
            Argo: сирење - juust
Toit - kebab, tavče gravče ja  pindzur-iga - ei tea, kas tädi tegi meile tünga aga tema sõnul on tõeline makedoonia toit kebab makedoonia ubadega (tavče gravče). Oad olid serveeritud traditsioonilises savinõus, mis hoiab rooga kauem soojana. Pindzur ehk pildil olev salat koosnes tomatist petersellist sibulast ja küüslaugust, kuna mõelmad oleme palavad küüslaugu austajad oli see esimene asi, mis laualt kadus. Toit oli maitsev ja loodetavasti ka piisavalt traditsiooniline :) Maksis see meile kahele kokku 530 denari ehk 8,6 euri.



Jook - Skopsko - hele õlu.


Inimene - Makedoonia meeldejäävaimaks inimeseks peab olema "Lule" restorani omanik, kes meid oma järve kaldal asuvas restos nii lahkelt vastu võttis ning kosutas veel pealekauba ka kohaliku süldibändiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar